Interschutz återupptar platsen som världens ledande mässa för brandbekämpning, räddnings- och räddningstjänst, civilskydd, säkerhet och säkerhet.
Förberedelserna pågår just nu för fullt och i år kommer mässan kompletteras med möjlighet att uppleva mässan online, det kommer utökar dess räckvidd avsevärt.

Ordföranden för den tyska brandskyddsteknikföreningen, Dirk Aschenbrenner, säger att: ”Kriserna och katastroferna under den senaste tiden har understrukit vikten av både frivilliga tjänster och pålitligt, innovativt tekniskt stöd. Interschutz tillhandahåller den världsomspännande gemenskapen av nödsituation, skydd, räddning och säkerhetstjänster med en central plattform för vidareutveckling av organisationer, system och tekniska lösningar. Det har gått sju år sedan förra gången och nu kan vi äntligen välkomna möjligheten för användare och industri att åter samlas och främja framtidens lösningar.”

Utställningen är strukturerade i sex olika huvudteman. Förutom den stora kategorin tillägnad brandförsvaret, innehåller programmet räddnings- och räddningstjänsten, civilskydd, kommunikations- och kontrollcenterteknik samt skyddsutrustning. Brandförebyggande och brandskydd kommer för första gången att presenteras som en separat kategori. Här kommer leverantörer av brandsläckningsutrustning och släckmedel att ställa ut, tillsammans med utställare från byggsektorn och områdena tekniskt brandskydd och byggnadsskydd.

Besökare kan förvänta sig att hitta ett varierat program med kongresser, workshops och träningspass, samt livedemonstrationer och spännande tävlingar. Programmet kommer att ståta med mer än 70 separata evenemang. Lista över utställare hittar du här.
Swedish Firefighters planerar för artikel efter sommaren som rapporterar från mässan.

Biljetter till Interschutz finns redan nu tillgängliga online här ticketshop.

Fredrik Persson
Firefighters.se

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here