Det finländska företaget Bronto Skylift utlyser en VR-tävling – Bronto Challenge. Tävlingen kommer finnas tillgänglig på olika lokala mässor runt om i världen (se deras hemsida) under 2022, vinnaren avslöjas i december 2022. Gå in och anmäl dig till tävlingen på deras hemsida, där ser du var den kommer att finnas tillgänglig.

Tävlingen kommer att genomföras med nya Bronto One Simulator. Du tävlar på en tidsbestämd flygbana i virtuell verklighet, den snabbaste och mest effektiva operatören vinner. Tror du att du har vad som krävs? Ta på dig VR-glasögonen och prova – Bronto Challenge 2022 är här!

Förutom den stora äran får vinnaren välja en välgörenhetsorganisation som kommer att få en donation på 5000€ av Bronto Skylift. En vacker, unik Bronto Champion-trofé kommer att gå hem med vinnaren. 2:an och 3:an får en uppsättning Bronto Skylift-varor och alla deltagare får en liten överraskning.

Förutom bomrörelserna erbjuder Bronto One Simulator dig möjligheten att sätta alla dina surt förvärvade färdigheter på prov, eller bara prova att arbeta för första gången i en säker miljö. Den ger också möjligheten att köra enheten på vägarna i en verklig virtuell stad och öva säkerhet i trafiken. Ratt och pedaler gör upplevelsen ännu mer realistisk.

HÄR gör du din anmälan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here