Hem » Artiklar » Resuscitation Academy Sweden
Resuscitation Academy Sweden

Resuscitation Academy Sweden

Hjärtstoppscentrum på Södersjukhuset i Stockholm, har i samarbete med Seattle och Svenska HLR-Rådet nöjet att bjuda in till den andra nationella ”Resuscitation Academy Sweden”, den 17-18 november 2015!

Målsättning

Deltagarna ska uppmuntras i att implementera och driva projekt inom sin egen organisation och region i syfte att förbättra omhändertagandet vid hjärtstopp och därmed öka överlevnaden. Erkänt duktiga föreläsare som Sten Rubertsson, Johan Herlitz, Hans Friberg, Jacob Hollenberg, Joe Kramer-Johansen, Per Nordberg, Gisela Lilja, Helge Myklebust, Mattias Ringh m.fl. medverkar.

Målgrupp

Vi vänder oss till Dig som är nyckelperson och som har möjlighet och vill implementera nya strategier och kunskaper inom egen organisation, som till exempel:

  • Verksamhetschefer och vårdutvecklare inom ambulanssjukvård och akutsjukvård
  • Ambulansläkare eller medicinskt ansvariga (MLA)
  • Räddningschefer eller sjukvårdsansvariga inom räddningstjänst och polis
  • Personer med nyckelfunktioner som har stort mandat att fatta beslut och påverka inom sin organisation

Övrigt

Kursen ges under 2 dagar på Södersjukhuset i Stockholm. Resa och logi bekostas av deltagaren. Kursavgiften är 1.250 SEK ink. moms och inkluderar för- och e.m. kaffe, lunch samt kursmiddag dag ett. Anmälan sker på Svenska HLR rådets hemsida www.hlr.nu under ”Centrala utbildningar”.

Specificera noggrant vad Du har för funktion inom Din organisation! Antalet deltagare är begränsat och ett urval kommer att ske efter funktion och regional hänsyn.

Sista anmälningsdag är 2 oktober 2015.

Mer information om kursen lämnas av kursansvariga:

thomas.hermansson@sodersjukhuset.se, anders.backman@sodersjukhuset.se och leif.svensson@ki.se.

Se även Hjärtstoppscentrums hemsida: www.hjartstoppscentrum.se.

Om Swedish Firefighters

Svensk Räddningstjänsts branschtidning Swedish Firefighters, SFF, trycks i 13 000 exemplar och distribueras kostnadsfritt – utöver BRF:s medlemmar – även till beslutsfattare i branschen och till samtliga riksdagsledamöter.

Läs även

Detta går inte längre

När jag denna lördagsmorgon körde in till jobbet för att gå på mitt pass lyssnade …